Célunk

Ez a blog azért jött létre, hogy azok az anyák, akik első (vagy egyik) gyermeküket valamilyen oknál fogva császármetszéssel hozták a világra, tájékozódhassanak a lehetőségeikről, esélyeikről, amennyiben a következő babát hüvelyi úton kívánják megszülni.

Ez nem egy vitafórum. Akik úgy gondolják, a császármetszés Nekik tökéletes megoldás volt, és nem is kívánnak elgondolkodni azon, hogy lehetne-e másként, talán jobban, az nem talál itt érdemi információt, ezért kérjük, az ilyen jellegű észrevételeket ne ide írják meg.

Hiszünk abban, hogy mind a babának, mind a mamának fizikailag és lelkileg is jobb, több lehet a szülés egy műtétnél, azonban azt is elismerjük, hogy lehetnek indokai a következő császármetszésnek. Célunk, hogy ez az indok ne az információhiány, vagy az a körülmény legyen, hogy a várandós nő közelében nincs sorstárs, nincs példa a sikeres VBAC*-ra.

*VBAC: Vaginal Birth After Cesarean/C-section = császármetszés utáni hüvelyi szülés

2012. augusztus 22., szerda

VBAC információk a Facebookon
A Facebook következő oldalán rendszeresen új információkat, cikkeket találhatunk a császár utáni hüvelyi szülés és a természetes szülés témájában.

Ezen a néven található meg:

Császár utáni hüvelyi szülés (VBAC) - VBAC info and support / Hungary

a következő linken:

Támogatod, tervezed vagy átélted a császármetszés utáni hüvelyi szülést? - Do you support VBAC (Vaginal Birth After Cesarean)?
Leírás
A legtöbb nő és kisbaba számára biztonságos lehetőség császármetszés utáni várandósság végén a hüvelyi szülés - Magyarországon is

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése